Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 337 st

Kohlswa Herrgård

Kohlswa Herrgård - Konferens i vackra lokaler i herrgårdsmiljö

På gränsen mellan Mälardal och Bergslagen ligger Kohlswa Herrgård. I mitten av 1600-talet lät Peder Larsson Höök bygga den första herrgården I Kolsva. Den bestod av tre byggnader som omgav en gårdsplan vilken låg öppen mot väster. Den nuvarande herrgården ligger på samma plats som den södra av dessa byggnader. Traditionen säger att Karl XI skänkte fem barocktak, varav tre fortfarande finns bevarade i herrgården. De är gjorda av den italienska mästaren Carlo Carvone som också gjort tak i Mälsåker, Nynäs, Drottningholms och Eriksbergs slott.

Hotellet har 20 enkelrum och 28 dubbelrum. I alla hus har vi sällskapsrum. Alla våra rum är individuellt inredda med såväl antikiviteter som äkta mattor. I herrgårdssalongerna umgås ni i inramningen av Carlo Caroves stuckaturtak, sidengardiner och silverkandelabrar. Frukost ingår naturligtvis för hotellgäster.

De sex konferensrummen är av olika storlek och karaktär, allt för att Ni ska kunna erbjudas en optimal konferenslösning. Vår största konferenslokal har plats för upp till 120 personer i biosittning och önskar ni sedan mindre rum för överläggningar eller grupparbeten, finns 11 grupprum till ditt förfogande.

På Kohlswa Herrgård får du personlig service och prisbelönt mat. Det ingår i priset!

Countryside HotelsSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Gyllene Uttern Hotel Group
Nordic Camping & Resort
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Fjällnäs
Fotografiska Banner

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.