Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 928 st

MiLgårdarna i Klippan

Pris per person från 595:-

Inkluderar heldagskonferens med förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika, konferens- & grupprum samt förbrukningsmaterial. Helpensionspris 2190 kr/p inkluderar fm-fika, lunch, em-fika, 2-rätters middag, frukost, logi i enkelrum.

Kapacitet

118 deltagare

MiLgårdarna i Klippan omfattar fyra separata MiLgårdar: Stallet (12 sovrum), Magasinet (20), Borgen (24) och Villan (36). När gårdarna kombineras är den totala kapaciteten 92 sovrum.

Varje gård har egna rum för konferens och arbete, för måltider och boende samt för informellt umgänge. Med en egen värd som ser till att du och din grupp kommer att både trivas och få jobbet gjort. Avskilt och under samma tak, för fokuserat arbete med hemkänsla. Total avskildhet.

På varje gård finns dessutom flera konferensrum att välja mellan och naturligtvis ett stort antal grupprum. Total valfrihet.

De fyra gårdarna har olika karaktär: Från Borgens herrgårdsstil med kristallkronor och stuckaturer till Villans ljusa skandinaviska design. Samt den råa charm som Magasinet och Stallet utstrålar genom sina robusta bjälkar och andra spår från byggnadernas ursprung. Total variation.

MiLgårdarna i Klippan kan kombineras för större grupper och då kommer det rymliga Campushuset väl till pass med sina många rum för konferens och umgänge. Därutöver Logen för teamövningar inomhus samt stora ytor för sporter som innebandy och boule med mera. Total flexibilitet.

Svanen

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Äventyrsbanan
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.