Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Hotel Statt Katrineholm

Pris per person från 700:-

Gäller enkelrum helg.

Kapacitet

300 deltagare

Med 92 hotellrum, konferenslokaler för upp till 300 personer, bankettmöjligheter i tre olika restauranger och stort nöjesutbud erbjuder vi ett fullservicekoncept tillsammans med vårt konferenscenter Safiren.

Vi finns en timme från Stockholm och två från Göteborg och ger er möjligheten att mötas på halva vägen. Konferera, ät gott och nå bra resultat. Vårt mål är att göra ert möte till ett bra möte.

Konferenslokaler
På Safiren finner ni lokaler för upp till 300 personer, en biosalong med plats för 233 personer och flera lokaler i olika storlekar. Här anordnas -förutom sedvanliga konferenser- även danser, banketter, personalfester och bröllop. Allt efter era önskemål.

På Statt finns det 9 lokaler. Den största med plats för 70 personer och i de övriga finns det rum för upp till 12-25. En av våra lokaler tar 18 personer i skolsittning och har förutom teknik som SmartBoard, dator, OH-kamera och skrivare även en mingeldel med soffgrupp, ståbord med barstolar och en cafédel.

Boende
Vi har 92 hotellrum och samarbetar även med andra hotell i grannskapet för större grupper. Alla rum är rökfria och utrustade med WC/dusch, TV, radio, telefon, strykjärn och hårtork.

Restaurang
Vår populära restaurang på Hotel Statt serverar sällskap upp till 150 personer och till större grupper finns Safiren som brukar hålla galor, stora företagsevent och banketter. Vår bagare ger er specialkomponerat kaffebröd och nybakade frukostfrallor.

Övrigt
Vi erbjuder aktiviteter för era olika önskemål och smaker. Kontakta oss för offert på just ert möte!

Vägbeskrivning
Vi finns mitt i Sveriges Lustgård – Katrineholm endast 50 meter från järnvägsstationen.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.