Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 804 st

Claestorp

I hjärtat av Sveriges Lustgård, Sörmland, finner du herrgården Claestorp. Med anor från 1400-talet så driver familjen Lewenhaupt godset med målet att bevara den historiska miljön på bästa sätt.
Claestorp erbjuder en väldigt annorlunda konferensupplevelse. Som gäst stiger man rakt in i historien och i familjens hem. Ett hem som funnits i familjen sen 1400-talet. I de vackra salongerna konfererar du i historiska och väldigt inspirerande miljöer. Som gäst är du alltid ensam och arbetar därför i total avskildhet.
Stor vikt läggs på den superba mat som lagas på Claestorp. En stor del av produkterna tas från gården i forma av viltkött, fisk, svamp, kräftor, frukt och till och med dryck. Mer närodlat än så här kan det knappast bli.
Efter en lång dags konfererande så avslutas dagen ofta framför någon av våra brasor och vi lovar en god natts sömn i våra absolut tysta rum.
Att tillgå finns 9 smakfullt inredda sovrum och en mängd salonger. En underbar park att ströva omkring i och fantastiskt djur och naturliv inpå husknuten. Aktiviteter av olika slag finns också att tillgå.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.