Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Best Western Gustaf Fröding

Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens är en av Värmlands största konferensanläggningar med ljusa och flexibla lokaler i varierande storlekar. En Genuin Värmländsk mötes plats mitt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Vackert beläget med närhet till Karlstads utbud av shopping och sportevenemang.

Ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som söker effektiva helhetslösningar med all service under samma tak. Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens är en modern fullserviceanläggning, med ett stort utbud av flexibla lokaler.

Vi har konferenslokaler för alla tillfällen, oavsett om du behöver lokaler för ett mindre möte, en större konferens eller mässa och med Karlstads stora utbud av aktiviteter erbjuder vi olika aktivitets förslag alltifrån teambuildning till olika underhållnings alternativ till middagssittningar.

Vi hjälper dig gärna med att planera så att ni får ut absolut max av konferensen. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens.

Värmlandssalen är hotellets stolthet. Denna kongressal har plats för 320 personer och förutom den finns 10 konferenslokaler i varierande storlek med modern utrustning. Närheten till vår konferensservice och deras personliga engagemang och kompetens bidrar till en lyckad konferens.

Att konferera är att mötas, kommunicera, diskutera och utveckla idéer tillsammans med andra. Så efter en lång arbetsdag kan det vara skönt att veta att man har fri tillgång till hotellets egna relaxavdelning, med bastu, solarium, utomhus jacuzzi, och på sommaren även en stor uppvärmd utomhuspool med sköna sittgrupper på trädäck med bar & servering.

Vi är även stolta över att vara ett Svanenmärkt och rökfritt hotell.
Hotellet har 160 trivsamma rum och sviter med hög standard, bad/dusch, TV, radio, telefon och fritt trådlöst Internet. Specialanpassade rum såsom handikapp-, allergi- och djurrum erbjuds. Gästdatorer med fri tillgång till Internet finns i lobbyn. Hela hotellet är rökfritt.

Varmt välkommen till Värmland!

Best MeetingBest WesternSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.