Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Karlskoga Folkhögskola

I samarbete med organisationer, företag och offentlig förvaltning genomför vi varje år en mångfald av konferenser och korta kurser. Önskar ni ordna ett arrangemang i egen regi kan ni med fördel utnyttja våra moderna och välutrustade konferenslokaler samt mat och logimöjligheter.

Utbildningar och konferenser kan genomföras i både små och stora grupper, från 10-200 personer. Sommartid kan vi ta emot ännu större grupper, exempelvis familjeläger, konfirmationsläger och idrottsläger. Utrymmen finns även för att ordna mindre utställningar.

Ordet konferens härrör ur latinets con’ferere, som betyder samla eller sammanföra. Det är precis vad vi på folkhögskolan önskar, att människor ska sammanföras, samlas, mötas, utbyta erfarenheter, skaffa sig nya kunskaper och insikter. För att detta ska fungera behövs inbjudande miljöer av olika format och karaktär. Allt detta finns hos oss på Karlskoga folkhögskola, inomhus och utomhus, för små eller stora grupper, i fräscha lokaler och kreativ miljö. När det är dags att planera för en konferens – ta gärna kontakt med oss så kan vi tillsammans skapa de perfekta förutsättningarna för ett konstruktivt och utvecklande möte.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.