Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

First Hotel Carlshamn

Kapacitet

100 deltagare

First Hotel Carlshamn är ett hotell som förenar internationell utstrålning med äkta stadshotellcharm. Rummen är högklassigt inredda, en del med havsutsikt, och det finns fem sviter med bubbelbad och minibar. Alla rum har kabel-TV med filmkanaler, byxpress och hårtork. Hotellet har även 4 handikappanpassade rum.

Vi har en konferensavdelning med kapacitet för upp till 100 personer, men för mindre möten rekommenderar vi lika gärna någon av våra sviter. Vi har en uppskattad rekreationsavdelning med bastu och ett litet gym, men vi föreslår att du också passar på att uppleva vårt vackra Blekinge när du är här. Under sommarhalvåret har vi till exempel en rad förmånliga golfpaket att erbjuda.

Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från vår restaurang Karlmans och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.

Vägbeskrivning
Från E:22an åker ni mot Karlshamns centrum, följ skyltar centrum. När ni närmar er centrum står det skyltat "Hotel Carlshamn".

GPS: N 56° 10’ 5 E 14° 51’ 44 .

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.