Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 813 st

Wisingsö Hotell & Konferens

Kapacitet

150 deltagare

Med ett personligt bemötande och upplevelser utöver det vanliga med historiska inslag, erbjuder vi en unik mötesplats för alla typer av konferenser, kickoffer eller bara för att träffas och ha trevligt tillsammans. Vår vackra ö inbjuder till spännande möten både mellan konferensdeltagare och öns historia. Kanske kommer vår egen "Greve Per Brahe" på besök under er vistelse och berättar om sitt Grevskap Wisingsborg.

Wisingsö Hotell & Konferens har 11 konferenslokaler, den största med kapacitet för 130 personer och 130 bäddar fördelade på 84 rum.

Vi skräddarsyr allt från grillkvällar och historiska måltider
till kräftskivor och pubaftnar med trubadur. Kanske behöver Dina medarbetare piggas upp med ett konferenspaket som går i hälsans tecken, med powerfika och GI-inspirerade luncher!

I vår vackra matsal Framnäs serverar vi gärna vår uppskattade Grevskapsmeny med råvaror och delikatesser från Grevskapet Wisingsborg.

Här finns aktiviteter, spännande menyer och moderna konferenslokaler till en prislapp som passar de flesta.

Vi anpassar våra konferenspaket för att tillgodose just ert företag eller organisation och vi gör allt för att er vistelse hos oss ska bli speciell och minnesvärd.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.