Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Hotel Gyllene Uttern

Kapacitet

160 deltagare

Gyllene Uttern är ett välkänt resmål i ny anda. Gyllene Uttern uppfördes under 1930-talet av ryttmästare Gyllensvaan och kom att bli Sveriges första motorhotell. Hotellet har de senaste åren utvecklats och genomgått en omfattande renovering med tillbyggnad av matsal med panoramautsikt, ny lobbybar och reception.

Här finns ett modernt konferenscentra med välrustade, funktionella och ljusa konferenslokaler med kapacitet att ta emot 160 konfererande gäster i den största lokalen. I slottet finns en fantastisk styrelselokal, Gyllensvaan, för upp till 20 personer i styrelsesittning.

Restaurangen är välrenommerad och har ett förstklassigt kök, lett av köksmästare Mathias Kall. Här bjuds lokala, närodlade och säsongsanpassade delikatesser. Frukosten är alltid kravmärkt.

Gyllene Uttern ligger strategiskt beläget vid E4.an, mitt mellan Stockholm och Malmö och endast 1,5 timme från Göteborg. Gyllene Uttern är en inspirerande plats för möten. Utsikten över Vättern och Visingsö är betagande. Grännas omgivningar bjuder på en enorm mångfald av kultur och natur.

Att samlas runt en gemensam aktivitet är en viktig del av varje möte. I polkagrisstaden får våra konferensgäster inte bara lära sig baka polkagrisar. Här ordnas allt från en runda på en av landets bästa golfbanor till en utflykt till Visingsö med remmalag till häst och vagn. Söker du något alldeles speciellt kan vi rekommendera unika Orientexpressen som bjuder på upplevelser, skådespel och dans, allt inramat av kulisser från Orientexpressen och en 5-rättersmeny med rätter från när och fjärran.

Bo bekvämt och personligt i våra rum. Gyllene Uttern har 51 rum, varav 4 sviter, och kan ta emot ett 100 tal boende gäster i slottsbyggnaden och hotellflyglarna. Nästan alla rum har utsikt över Vättern och Visingsö.

Hotel Gyllene Uttern är ett av tre hotell som ingår i Gyllene Uttern Hotel Group. Alla hotellen ingår också i Småland Resorts.

Vägbeskrivning
35 km N om Jönköping. Vid E4. 300 km från Stockholm och 180 km N om Göteborg.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.