Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 524 st

Comfort Hotel Jönköping

Ingen konferens är den andra lik
Utbildningar, konferenser och möten kan se mycket olika ut. Antalet deltagare kan variera enormt och man kan ha olika önskemål om utrustning och fritidsaktiviteter. Därför tar vi emot varje grupp med tanken att den är unik och är värd personlig omtanke. Konferenslokalerna ligger på samma plan som reception, restaurang och bar, för bästa möjliga service.

Flexibla möteslokaler
Våra konferenslokaler är utformade med tanke på stor flexibilitet. Här kan vi ta emot upp till 150 deltagare i parkettsittning. Den lilla gruppen på upp till 6 personer, kan mötas i något av tornrummen, med milsvid utsikt. För den som vill ge mötet en extra profil, finns konferensmöjlighet även i vår vinkällare. Alla konferenslokaler är försedda med förfriskningar i form av frukt, godis och vatten.

Bästa läge
Jönköping är en knutpunkt i Sverige, där det är lätt att träffas. Och Comfort Hotel Jönköping ligger bekvämt placerat inom promenadavstånd från järnvägsstationen. Axamo flygplats gör att du kan nå oss snabbt även från längre avstånd. Och om du kör bil kommer du att upptäcka att "alla vägar bär till Jönköping". Vi har givetvis garage där du kan parkera.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.