Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 805 st

Brovillan

Utmed landsväg 132 mellan Huskvarna och Aneby ligger Brovillan och speglar sig i sjön, Stora Nätaren. Här väntar en vacker rofylld miljö, ett bekvämt och personligt boende. En bra standard och med personligt värdskap till ett bra pris.

Brovillan som ligger 5 meter från sjön Stora Nätaren innehåller 10 rum med egen wc/dusch samt tillgång till bastu. 8 rum består av en säng och bäddsoffa, 2 rum av två sängar. Alla rum har tv och kylskåp. Vi har även gratis trådlöst Internet. Ni har även möjlighet att fiska eller ta en stärkande promenad i naturen. Det finns båt att hyra. Vi kan även ta ut er på flottfärd. Möjlighet till grillning finns. Vi har även en stor tältkåta där ni kan avnjuta den grillade maten. Under säsong augusti och september finns möjlighet att boka kräftfiske.

Det är 25 km till Jönköping, 17 km till Aneby, 18 km till Nässjö, 32 km till Eksjö (den gamla trästaden) och 10 km till Forserum.

Välkomna!

Vägbeskrivning
Kör väg 132 från Huskvarna mot Aneby cirka 20 km. När ni kommer till bron vid Sund ligger Brovillan till vänster efter bron. Kommer ni från Aneby kör mot Huskvarna/Jönköping väg 132, 17 km, så ligger Brovillan till höger innan bron när ni har passerat Sund.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.