Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 830 st

Best Western John Bauer Hotel

Kapacitet

60 deltagare

Best Western John Bauer Hotel i Jönköping är ett förstklassigt affärs- och konferenshotell mitt i centrum med utsikt över Munksjön. Hotellet är byggt 1986 och ägs och drivs av familjen Fingal. Sedan 1992 är vi medlemmar i hotellkedjan Best Western Hotels. Vi har 100 rum, fördelade på fem våningar och fyra rymliga konferenslokaler. Vi erbjuder trådlöst bredband på hela hotellet utan extra kostnad. Hotellet har även ett eget garage i huset.

På John Bauer Hotel i Jönköping finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. Hotellet ligger mitt i centrala Jönköping som är perfekt beläget mitt emellan Stockholm, Göteborg, och Malmö.

Vi har 5 moderna lokaler som passar grupper från 2 personer och upp till 60. Våra lokaler är utrustade med PC-kanon, OH, filmduk, whiteboard, blädderblock, TV och video. Alla konferenslokaler har både trådlöst och kabel för bredband samt PC-kanon. Tuvstarr, vår största lokal har en stor terrass med utsikt över Munksjön.

Något som är viktigt när man är på konferens är maten. Hotellets restaurang Ester Kök & Bar är känd som en av stans absolut bästa. Här serveras både konferensluncher och middagar. Innan maten kan vi rekommendera en skön stund i relaxavdelningen med bastu, ångbastu, solarium, motionscykel, multi-gym, roddmaskin, löpband och storbilds-TV. Efter middagen kan ni fortsätta ut på stan, vi samarbetar med flera av stans populäraste uteställen. Eller varför inte en trevlig kväll med något gott att dricka i hotellets lobbybar som även blivit ett populärt ställe bland lokalbefolkningen? Här kan man ett par kvällar i veckan njuta av levande musik i olika former, allt från pianobar till jazzkvällar eller trubadurunderhållning!

Vill ni kombinera konferensen med någon aktivitet hjälper vi gärna till med förslag och bokning!

Vi får ofta höra att vår styrka är att vi inte är någon stor konferensanläggning, det gör att vi verkligen kan ägna oss åt våra konferensgäster och ge det där lilla extra som krävs för en lyckad konferens.

Hjärtligt välkommen till oss på John Bauer Hotel!

Best WesternVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.