Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 751 st

Kronogård Vildmark

Långt ifrån betong och storstadspuls, nära vildmarkens årstidsväxlingar och rytm. I Kronogård går det att mötas i ostörd konferensmiljö och varva koncentrerad arbetsro med upplivande skoterturer och smågalna upptåg eller kanske vandra eller åka skidor i det vackra och kuperade dödisområdet med hundratals sjöar.

Konferens

I Kronojägar’n finns konferensutrymme för 12–15 personer. Huset rymmer också fyra rum med totalt 18 bäddar.

Restaurangen som konferenslokal har plats för 50 personer. Med en kort bensträckare innan och efter lunch blir konferensen både trivsam och tidseffektiv.

Boende

Kronogård Vildmark har 100 bäddar fördelat på en rad olika alternativ, från primitivt och vedeldat till bekvämt och ombonat.

Aktiviter

I aktivitetsväg finns allt ifrån skidåkning till fiske och jakt. I Kronogårds mer än 260 sjöar finns inplanterad ädelfisk som öring, röding, regnbåge och Kronogårds biotop innehåller goda jaktmöjligheter på de flesta norrländska viltsorter. Vandringslederna här är många och 9 skotrar finns att hyra både för att på egen hand utforska området och åka på organiserade turer.

Tävlingar och upptåg”

Utan att skryta är vi rätt duktiga på att organisera lättsamma tävlingar och upptåg. Vi brukar till och med lyckas knyta an till något som företaget kommit till Kronogård för att arbeta med.

Vårt kök

Här serveras god mat av råvaror som finns runt knuten. Vi dukar fram det mesta, från rejäl husmanskost till absolut lyx med löjrom och reninnanlår.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.