Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 928 st

Görvälns Slott

Görvälns Slott är en kulturhistorisk skatt inbäddad av natur med sjön Mälaren som närmaste granne, endast 30 minuter ifrån Stockholms storstad. Tripadvisor utnämnde 2017 hotellet till Stockholms Läns bästa hotell.

Hotellet

Görvälns Slott erbjuder 45 häftiga hotellrum som inte ber om ursäkt för sig. Inredningsstilen kan beskrivas som ”All In” med ett kryddmått av ”Over-the-Top”. Även om inget av våra rum är det andra likt så håller varje hotellrum mycket hög klass med sagolikt sköna sängar och sängkläder, lyxiga skönhetsvårdsprodukter, platt-TV och trådlöst internet.

Konferens

Görvälns Slott är den perfekta platsen för de grupper som vi mötas i en lugn och avslappnad miljö med service, design och god mat & dryck är i fokus. Vi kan ta emot grupper på allt från 2 till 45 personer.


Restaurang Galleriet

Med de svenska, traditionella rätterna och råvarorna i grunden bygger köksteamet upp spännande, gastronomiska upplevelser. Till följd av detta gängs passionerade matlagning så fick vi av White Guide för 2015 omnämnandet ”Mycket intressant och väl genomförd matlagning i mästarklass”. Från hjärtat, rakt in i hjärtat!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Äventyrsbanan
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.