Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 928 st

Barkarbygård Fest och Konferens

Kapacitet

240 deltagare

Barkarby Gård Fest och Konferens ligger i Järfälla. Vid charmiga Barkarby Torg, med anor från 1500-talet finns nybyggda Stallet och Loftet som tillsammans med Wärdshuset Lasse Maja och Tingshuset bildar nya Barkarby Gård Fest & Konferens. Allt ligger inbäddat i en vacker parkmiljö, endast 200 m från pendeltåget som tar 15 minuter till Stockholm City.

Barkarby Gård Fest & Konferens bildar tillsammans med logi på Welcome Hotel Welcome-gruppen och erbjuder en miljövänlig helhetslösning för både små och stora konferenser.

Wärdshuset Lasse Maja står för all mat som serveras för gästerna på Barkarby Gård. Vi är en av få Svanenmärkta restauranger och kan vara stolta över en kontinuerlig restaurangtradition sedan 1671. Menyn är anpassad efter årstid och vår köksmästare jobbar klimatsmart med ekologiska och närproducerade råvaror.

Här finns möjlighet att konferera i modern miljö i det nybyggda Stallet som rymmer upp till 240 personer i biosittning eller på Loftet på övervåningen med stora franska fönster och lounge för mötets pauser.

Vill man istället uppleva genuin herrgårdsanda, finns Tingshuset från 1719 som är anpassad för såväl konferenser som fester, bröllop eller andra mottagningar. Här finns som i alla våra konferenslokaler all tänkbar modern konferensutrustning. Loungedelen på övervåningen erbjuder mysig avkoppling för kyliga dagar med tänd öppen spis medans Tingshusparkens trädgård skänker härlig utomhusmiljö under årets varmare dagar.

Valet är alltså ditt, ett möte i nutid och charmig historisk miljö med anor från 1700-talet.

Svanen

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Äventyrsbanan
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.