Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Huddinge Konferenscenter

På Huddinge Konferenscenter arbetar vi uteslutande med möten, konferenser, utbildningar, middagar och event. Vår största sal rymmer 300 personer och är en av få stora lokaler söder om Stockholm.
Vi erbjuder ljusa, luftiga och moderna möteslokaler i behagliga färger som är vilsamma för ögat och kreativa för själen. Lika viktigt tycker vi att det är att ha den senaste tekniken och snabb internetuppkoppling för att möta morgondagens krav på en modern konferensanläggning.
Vi på Huddinge Konferenscenter försöker hela tiden förbättra vår service och vara lyhörda för våra gästers behov och önskemål när det gäller konferens och möteslokaler.
Vällagad mat och dryck är viktiga för lyckade möten. Det som serveras ska ge inspiration och energi för att kunna fokusera och koncentrera sig under många timmar. Vi är stolta över vårt kök och arbetar i stor utsträckning med närodlat eller ekologiskt.
Vi finns här för dig när du behöver oss. På bästa läge, centralt mitt i hjärtat av Huddinge, endast 15 minuter från Stockholms Central.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.