Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 035 st

Huddinge Konferenscenter

På Huddinge Konferenscenter arbetar vi uteslutande med möten, konferenser, utbildningar, middagar och event. Vår största sal rymmer 300 personer och är en av få stora lokaler söder om Stockholm.
Vi erbjuder ljusa, luftiga och moderna möteslokaler i behagliga färger som är vilsamma för ögat och kreativa för själen. Lika viktigt tycker vi att det är att ha den senaste tekniken och snabb internetuppkoppling för att möta morgondagens krav på en modern konferensanläggning.
Vi på Huddinge Konferenscenter försöker hela tiden förbättra vår service och vara lyhörda för våra gästers behov och önskemål när det gäller konferens och möteslokaler.
Vällagad mat och dryck är viktiga för lyckade möten. Det som serveras ska ge inspiration och energi för att kunna fokusera och koncentrera sig under många timmar. Vi är stolta över vårt kök och arbetar i stor utsträckning med närodlat eller ekologiskt.
Vi finns här för dig när du behöver oss. På bästa läge, centralt mitt i hjärtat av Huddinge, endast 15 minuter från Stockholms Central.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Fjällnäs
Äventyrsbanan

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.