Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Örestrand

Skicka e-post

Örestrand

042-34 00 76

Strömstadsgatan 4
263 58 Strandbaden

Kapacitet

250 deltagare

Konferera i en miljö som skapar kreativitet och ger arbetsro.

Halvdagskonferens: 295:-
Heldagskonferens 395:-
Dygnskonferens 995:-

Ibland behöver man komma hemifrån - för rekreation, inspiration eller utveckling. Man kanske behöver tänka på en sak i taget och ges möjlighet att se varandra – som familj, som vänner eller som kollegor. Örestrand har en miljö och en atmosfär som gör detta möjligt. Läget är unikt, vi vågar säga att vi är Kullabygdens mest strandnära kursgård. Strandängar och skogsområden finns nära. En cykelled går förbi tomten upp mot Kullaberg.

Örestrand erbjuder ett prisvärt konferensalternativ med stor flexibilitet i en skön atmosfär. Närheten till naturen ger ett skönt lugn och inbjuder till avkopplande promenader i pauser. Vi har olika konferensrum, varav det största rymmer 240 personer. Vi möblerar lokalerna efter era önskemål. Om ni önskar hjälp med aktiviteter så hjälper vi er. Vid en konferens hos oss får ni vår fulla uppmärksamhet och service.

Vid en konferens är boende och mat viktiga delar. Ni bor i hotellrum eller i vandrarhemsrum beroende på vilken standard ni väljer. I vår restaurang serveras god och vällagad mat, vår salladsbuffé är alltid uppskattad och nästan en måltid i sig.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.