Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Jonstorp Vandrarhem

Skicka e-post

Bläsinge Gård

042-12 14 13

Gamla Södåkravägen 127
263 92 Jonstorp

På Jonstorps vandrarhem kan vi erbjuda bra lokaler i trivsam och lugn miljö. Vi har eller ordnar den tekniska utrustning ni behöver och vi kan också hjälpa till med uppläggning och struktur på konferensen. Ni kan hyra hela huset, passar för grupper på 15 till 30 personer. Om ni är 8 – 15 deltagare fungerar det utmärkt att hyra andra våningen.
Vi ordnar mat, kaffe etc efter era önskemål. Vi samverkar med flera av bygdens restauranger som levererar mat till oss. Ni kan också själva ordna mat i vårt stora och välutrustade kök, kanske som en gemensam aktivitet eller tillsammans med en matkunnig person.
Vill ni ha en trevlig kvällsaktivitet så skräddarsyr vi efter era önskemål t ex vår granne som är sparrisodlare berättar och serverar sparrissoppa, ostprovning eller vinprovning tillsammans med någon av våra lokala kännare, prova på keramik etc. Vi har boulebana och stora gräsytor för aktiviteter utomhus. Vi har cyklar till utlåning och den nya vandringsleden Kullaleden finns alldeles i närheten. Här finns alla möjligheter.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.