Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Skyrupsgården

Kapacitet

50 deltagare

Wärdshuset Skyrupsgården, med anor från 1400-talet, ligger vackert beläget med utsikt över Finjasjön och bara en putt från Hässleholms GK, mitt i den natursköna Göingebygden. Genom åren har den kunnat bjuda på det mest märkliga händelser med spökerier, nedgrävda skatter och den von Holsteinska glanseran bland mycket annat.

Den sköna naturen vid Matterödåsens branta stup, bäckar, dammar och grönskande hagar har givit besökare en liten längtan till att få stanna kvar på Skyrupsgården för alltid. Wärdshusets miljö är precis den idyll som man kan tänka sig. Med vacker natur, nära till sjö och atmosfären fylld av sitt Skånska lugn.

Ta en tur till Skyrup och Wärdshuset Skyrupsgården. Njut av en underbar natur, god mat och dryck samt ett trevligt bemötande.

Konferenser
I vår fantastiska "Kreugersal" med vitrappade väggar och ett sällsynt skulpterat trätak, ursprungligen från Drottningholms slott har vi den stora konferenslokalen med plats för upp till 50 personer. Det finns tre mindre rum för grupparbeten med plats för 10-20 personer. Vi kan också erbjuda konferens i det fantastiska trädhuset - Nordens största trädhus.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.