Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

MiLgården Tornet i Vittsjö

Pris per person från 595:-

Inkluderar heldagskonferens med förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika, konferens- & grupprum samt förbrukningsmaterial. Helpension 1990 kr/person inkluderar: fm-fika, lunch, em-fika, 2-rätters middag, frukost, logi i enkelrum.

Kapacitet

55 deltagare

Tornet är pärlan bland alla de kurortshotell som genom den så hälsosamma luften gjorde Vittsjö till en vallfartsort för herrskapsfolk och kungligheter. Med anor som dessa erbjuder Tornet en alldeles speciell atmosfär.

Idag är Tornet en modern konferensgård som invändigt byggts om och renoverats för att motsvara våra konferensgästers höga krav på komfort och teknik i kombination med rofylld hemkänsla. Här finns flera konferensrum och ett antal rum för grupparbete, härliga salonger för umgänge – och en magnifik matsal som minner om bakgrunden som gästgiveri. Här serveras kreativ och välkomponerad mat, alltid med väl valda råvaror, gärna med ekologiska inslag. Maten ska inte bara smaka gott, den ska tilltala ögat, inspirera och väcka en positiv nyfikenhet.

Sovrummen är av varierande stil, både gammal traditionell och mer modern. Alla har förstås egna badrum. Utomhus finns flera bersåer för grupparbete, en generös gräsmatta för aktiviteter och en boulebana.

För kreativa möten i rofylld miljö

Tornet i Vittsjö är en av MiLgårdarnas åtta konferensgårdar i Skåne och Halland. Här står möten, konferenser och kick-off i centrum. Vår konferensmiljö erbjuder rofylld hemkänsla för fokuserat arbete. Genom personligt bemötande, maximal flexibilitet och utsökt mat skapar vi tillsammans framgångsrika möten för inspiration, energi och resultat.

Svanen

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.