Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 896 st

Hjortviken Konferens

Kapacitet

100 deltagare

Hjortviken Konferens ligger i natursköna Hindås, nära Göteborg-Landvetter flygplats med fri transfer för våra gäster. Vi har ett klart och tydligt fokus; att vara en renodlad konferensanläggning. Detta gör oss erfarnare än de flesta och kunnigare än många. Vi vet att ert möte blir så mycket enklare i en stimulerande miljö där allt finns och fungerar. Du kommer att känna av vårt engagemang från första kontakten ända tills ni nöjda åker härifrån. Kort sagt en vistelse fylld av arbetsglädje, dygnet runt.

Vi ingår i Svenska Möten, en medlemsorganisation som består av drygt 100 olika konferensanläggningar runt om i Sverige och där vår konferensverksamhet har fått högsta klassificering.

Hjortviken har 90 rum, fördelat på 27 dubbel och 63 enkel, alla med helkaklad dusch och toalett. Skrivbord, TV, telefon, hårtork och byxpress är standard på samtliga rum. I många rum finns även strykbräda/järn. Vissa av rummen är anpassade för allergiker och/eller handikappade. Fri tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Vill du hålla formen finns elljusspår, gym och bastu med sjöutsikt att nyttja fritt.

Här finns 10 välutrustade konferenslokaler med sjöutsikt och 13 grupprum, alla med dagsljus. Standardutrustning i våra konferenslokaler är OH, whiteboard, två blädderblock, frukt, godis och isvatten. Dataprojektor, TV, DVD och video finns att tillgå och ingår i priset för huvudlokalen. Fri tillgång till vårt trådlösa bredband och även fast nätverksuppkoppling. Därutöver finns gott om smakfullt inredda sällskapsutrymmen för mer informella möten. Gästdator med egen e-postadress och skrivare finns att använda fritt dygnet runt. Till receptionen kan du vända dig när som helst på dygnet vare sig det gäller konferenstjänster, att köpa en tandborste eller hjälp med att beställa taxi.

Njut av god mat och dryck samt en sagolik sjöutsikt i vår nyinredda matsal. Om vädret tillåter njuter ni utomhus av samma mat, dryck och sjöutsikt på terrassen istället. Kvällen kan med fördel fortsätta i baren. Vi har givetvis fullständiga rättigheter. Botanisera i vår vinkällare med många spännande smaker från hela världen. Vår sommelier guidar er gärna!

Vi är riktigt stolta över vårt aktivitetsutbud. Vare sig ni är få eller flera, vill vara inne eller ute, har gott eller ont om tid, har vi något att erbjuda, det är bara att välja och vraka! Här finns allt från spännande mat- och dryckesaktiviteter som vår egen specialitet, Gastronomisk femkamp, till kanoter, cyklar eller utmanande terrängkamp under proffsig vägledning av Aktivitetsspecialisten.

Hindås ligger utmed gamla riksväg 40 mellan Göteborg och Borås och nära Göteborg-Landvetter flygplats. Hit går det buss och/eller tåg varje timme. Avstånd från Hjortviken till: Göteborg 35 km, Borås 35 km, Göteborg-Landvetter flygplats 10 km. Vi erbjuder dessutom fri transfer med hotellets egen buss till/från Hindås station eller Göteborg-Landvetter flygplats för konferensgäster mellan 08.00 och 20.00.

Varmt välkommen!

Vägbeskrivning
30 km från Göteborg, 10 km från Landvetter flygplats. 35 km från Borås.

SvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Vy Travel AB
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.