Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 751 st

Hällsnäs Hotell & Konferens

Hällsnäs med anor från förra sekelskiftet är en personlig mötesplats. Med ett fantastiskt läge invid sjön Gröen, bara 15 minuter från Göteborg och Landvetter flygplats arrangerar vi affärsrelaterade möten, konferenser, bröllop, weekend och kalas i en klubbmiljö med exklusiv hemkänsla. I park, skog, sjö och hav erbjuder vi upplevelser,aktiviteter och avkoppling. Vår matateljé med betagande utsikt över sjön är lika efterfrågad för mingelfester som matlagningsaktiviteter ledda av Krister Dahls kockteam.

Vi ser fram emot att få skämma bort dig... låt oss beröra alla dina sinnen. Vi bryr oss... mer!

Bröllop och fest
Hällsnäs är den är den perfekta platsen för bröllop och fest. Vi har möjlighet att ta emot upp till 150 gäster och har logikapacitet för 60 personer. Vi har erfarenhet av hundratals bröllop och fester som vi arrangerat här på Hällsnäs sedan 1990 då vi startade verksamheten.

Vi har ett professionellt fest- och bröllopsteam som består av koordinator, kockar (bl a Krister Dahl, kocklandslagets lagledare), sommelier, konditor och florist som hjälper Er med hela arrangemanget från planering till genomförande. Vi sätter stor vikt vid att få vara med på ett tidigt stadium i Er planering. Vi kan som din fest- och bröllopsarrangör göra just Ert bröllop/fest till den upplevelse Ni drömmer om.

Maten
På Hällsnäs erbjuder vi en mat och naturupplevelse du sent skall glömma. I vår vackra matateljé kan ni tillsammans med Krister Dahl (lagledare för kocklandslaget, OS guldmedaljör och ensam i världen med tre guld i mat-OS).

Krister och Nobelfesten
Ansvariga för kompositionen av årets meny är Svenska Kocklandslaget under ledning av Krister Dahl samt Magnus Johansson, Xoko.

Årets Nobelmeny går att avnjutas under hela 2008 här på Hällsnäs låt era gäster känna sig som Nobelpristagare under en kväll.

SvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.