Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 537 st

Mormor Hilma Café & restaurang

Pris per person från 80:-

Kapacitet

20 deltagare

Mat ska lagas med kärlek och respekt, både till råvarorna och miljön, men de flesta restauranger och caféer idag tar ingen hänsyn till hur djuren föds upp, hur tomaterna odlades och vilka effekter långa transporter har på miljön och i slutänden även för oss som konsumenter. Det handlar om pengar och okunskap, bekvämlighet och likgiltighet, men det måste vi ändra på!

Det finns gott om bönder i norrland, som föder upp grisar och nötkreatur, som kärleksfullt tar fram ägg från glada hönor och mjölkprodukter från kor som får gå på grönbete om somrarna, som odlar rotfrukter, gurkor, äpplen och potatis. Dessa företagare ska vi inte vända ryggen, då tvingas de lägga ner och vi har inget annat val än att importera från resten av världen. Nej, vi ska se till att driva våra verksamheter med lokala produkter, hjälpa varandra att överleva och framförallt se till att de som gör rätt mot djuren och naturen lyckas överleva!

I våra lokaler finns massor av möjligheter! Vi kan bland annat erbjuda konferensutrymme till grupper upp till 20 pers, boka större sällskap för fester eller anordna mindre konserter.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.