Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Fjällnäs

Möjligheterna på Fjällnäs är lika gränslösa som naturen runtomkring oss. I Skandinaviens största fjällupplevelse med otaliga leder för vandring, löpning, cykling, turskidåkning och skoter är naturen alltid nära.

I Aula Capella, formad efter en snödriva och designad av Fanny Sachs, finns en exklusiv mötesplats för upp till 80 personer. På övervåningen i Fjällnäs magnifika huvudbyggnad kan mindre grupper på upp till 20 personer genomföra allt från intima grupparbeten till laddade presentationer. Eller håll ert möte ovanför trädgränsen, precis vid vattenbrynet till fjällsjön Bolagen där Fjällnäs egen timmerstuga ligger.

På Fjällnäs tillagar vi mat med eftertänksamhet, noggrannhet och uppmärksamhet. Vi har ingen särskild stil eller inriktning, vi låter helt enkelt råvarorna, bygdens rika kultur och historia inspirera oss. I Mii Gullo Spa har vi skapat en avskärmad värld av lugn och avslappning där ni efter en inspirerande dag kan sjunka ned i vårt varmkarsbad precis vid Malmagens strandkant. Den gedigna hantverksskickligheten, en omtänksam arkitektur och naturens närvaro kännetecknar alla våra rum.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.