Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 871 st

Kukkolaforsen Turist och Konferens

Kapacitet

50 deltagare

Bara 200 minuter från Arlanda kan ni träda in i Bastuns och sikens rike. Där ligger Kukkolaforsen, en familjeägd konferensanläggning, ett stenkast från finska gränsen. Här kompletterar ni er konferens med skön avslappning i genuin tornedalsk bastumiljö.

I vår restaurang erbjuds ni mat och upplevelser som passar för alla tillfällen. Råvarorna hämtas från det stora skafferiet som finns runt knuten. Forsen bjuder på sik och lax. Från skogen hämtas älg, ren, bär och svamp. Allt tillreds på bästa sätt så att de "norrländska" smakerna kommer till sin rätt. Gör er konferensmiddag till en oförglömlig upplevelse här hos oss i vår utsiktsrestaurang, vid Kukkolaforsens strand.

Kukkolaforsen Turist & Konferens AB är ett konferens-, upplevelse- och kunskapscentrum i den Tornedalska världen. Boendet tillsammans med den levande bastu- och matkulturen och det anrika fisket utgör tillsammans vår själ. Här får man inre frid och kreativ inspiration.

Familjeföretaget Kukkolaforsen Turist & Konferens AB drivs av familjen Spolander. Makarna Margit och Svante har drivit anläggningen i 20 år. De är två hängivna entreprenörer som utvecklat mat, bastu och konferens till sin specialitet. Idag har dottern Johannah, med sin make Martin, och sonen Mathias tagit över driften av företaget. Den nya generationen ska nu fortsätta utveckla och driva Kukkolaforsen Turist & Konferens. Allt för att säkerställa den personliga servicen som är mycket viktig för oss.

Vägbeskrivning
Kukkolaforsen är beläget 14 km norr om Haparanda längs Torneälv (väg 99 mot Övertorneå). Med endast dryga timmen tar du dig från tåg eller flygplats till Kukkolaforsen i det vackra Tornedalen.

GPS WGS84:Lat: 65º 57.774’ Long: 24º 2.329’
GPS RT90: x: 7342689 y: 1873491

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.