Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Smådalarö Gård

Kapacitet

120 deltagare

Doften av hav, kala skär och väderbitna badbryggor. På Smådalarö Gård upplever du skärgården när den är som bäst – oavsett årstid. Hos oss konfererar du, vilar ut över en weekend eller ägnar dig åt någon av de aktiviteter som står till buds, till exempel bad i vedeldad bastu, golf och tennis.

Smådalarö Gård ligger längst in i Hemviken, alldeles nära porten till Stockholms södra skärgård, bara 45 minuter med bil från centrala Stockholm. Herrgården uppfördes 1810 som en sorts middags- och festlokal för den ursprunglige ägaren. Huvudbyggnaden har sedan kompletterats med hotellflygel, matsal och orangeri. På tomten, invid vattnet, finns numera också två bastubyggnader. Ett stenkast från herrgårdsbyggnaden ligger dessutom Gits Hus – en separat hotellbyggnad med nio bäddar. Huset har tidigare fungerat som sommarbostad för revydrottningen Git Gay. Här kan styrelsen mötas i avskilda lokaler, kompisgänget umgås eller storfamiljen bo hemtrevligt. Man kan ha en egen kock som sköter om alla måltider på plats eller ta en promenad ner till hotellet för att äta.

Oavsett om du kommer till Smådalarö Gård med båt eller bil, om du stannar över natten eller bara över dagen, kan du njuta av riktigt vällagad mat. Mat som inspirerats av skärgård och tillagats med kärlek och som kan kompletteras med riktigt bra viner från vår vinkällare. Under ledning av vår köksmästare komponerar vi matupplevelser som garanterat förhöjer stämningen. Måltiderna avnjuts i våra vackra matsalar i huvudbyggnaden med utsikt över Hemvikens vatten.

Smådalarö Gård är också en skärgårdspärla för bröllop, kalas eller fest. Våra matsalar, salonger och terrasser rymmer både dig, dina vänner och bekanta. Vi kan ta emot sällskap på upp till 140 personer inomhus och 400 personer utomhus då de vackra terrasserna används. Dessutom kan du ha till exempel grillkväll eller kräftskiva i Kvarnen, ett välkänt landmärke på Dalarö som vi nu inrett till ett aktivitetshus i tre plan. Vi anpassar inredningen efter era önskemål och möjligheterna är många.

Många av våra gäster kommer till oss för en golfupplevelse. Vår egen 9-hålsbana, känd för att Nordea Tour spelas här, är designad av Bengt Lorichs och invigdes 2001. Våra två tennisbanor lockar till aktivitet och till buds står förstås också en rad aktiviteter och teambuildingmöjligheter, till exempel båttur eller gemensam matlagningsaktivitet. Även den som vill ha en stunds fullständig avkoppling har kommit helt rätt. Som gäst hos oss njuter du av både hav, skog och skärgårdsängar. Den bländande utsikten mot havet förhöjer garanterat upplevelsen. 

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.