Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Häringe Slott

Kapacitet

150 deltagare

Häringe Slott

Bara 30 minuter från Stockholm, vackert och idylliskt beläget, ligger Häringe Slott. Under århundradena har slottet älskats av ägarna; prilliga adelsmän, despotiska kungar och storslagna företagare. Nu uppskattas det minst lika mycket av citybor på weekendsemester som stora internationella konferensgrupper.

Logi

Här bor du mitt i den överdådiga, svenska historien och kan njuta av livet som det alltid borde vara. Vi har familjerum, romantiska rum, singelrum, babyrum, sviter och massor av rum för hundar.

Lokaler

Häringe Slott har lokaler för 8 till 150 personer. Flera av konferensrummen har privat utgång till trädgården med utsikt över äppelodlingen och Axel Wenner-Grens magnifika statylund. Även slottets anrika salonger är utmärkta att använda som annorlunda och storslagna grupprum.

Mat och dryck

Varje dag serverar vi frukost, lunch, middag och allt där emellan i slottets salar. Njut av rätter av alla slag, där franskinfluerade rätter kombineras med inspiration av våra kreativa kockar och konditorer i slottsköket.

Specialiteter och aktiviteter

På ett slott har man aldrig tråkigt, speciellt inte hos oss på Häringe Slott. Du kan t.ex. morgonsimma i Sveriges första utomhuspool, eller dyka rakt ner i det kalla havet. Hitta ditt inre lugn med en stunds yoga ute i äppellunden eller spela tennis, boule eller ett parti krocket. Du kan också slå en strike på Sveriges första mekaniska bowlingbana, leta efter slottsspökena eller sippa på champagne på den soliga terrassen.

Hitta Hit

Häringe Slott ligger i naturreservatet på Häringehalvön, strax söder om Stockholm. Snabbaste vägen hit är med helikopter - en tur på 12 minuter inne ifrån city. Om du hellre kör tar det cirka en halvtimme. Vackrast, men långsammast, är att komma sjövägen genom skärgården. Då tar det timmar eller dagar, helt beroende på vilken båt du färdas i. Pendeln till Västerhaninge och byta till buss 847 är ett annat alternativ.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.