Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 754 st

Uddeholms Hotell

Uddeholms Hotell & Konferens ligger 9 mil norr om Karlstad, 1 timma med bil, mitt i Värmland. Från Stockholm är det bara 45 minuter, med direktflyg två gånger om dagen från Stockholm till Uddeholm. Det kan bli en väldigt trevlig och ekonomiskt alternativ för din konferens.

På Uddeholms Hotell erbjuds ni en konferens i gammal herrgårdsmiljö och lokaler med en historisk miljö runt hörnet. Konferenslunchen serveras på den egna restaurangen, med utsikt över vackra Rådasjön.

Uddeholms Hotell & Konferens har som ambition att vara en pålitlig partner till Dig och/eller Ditt företag. Affärsluncher, konferenser, informella möten, sammankomster, firmafester, jubileum, julbord – för oss handlar detta om att uppfylla kundens förväntan.

Att driva Uddeholms Hotell gör det lättare att göra skillnad – miljön och kulturen har gett oss så mycket gratis här i Uddeholm, men det ställer också stora krav på oss och våra medarbetare, krav som gör oss än mer motiverade.

Vi vet vad vi har att erbjuda när det gäller mat och service – det är därför vi välkomnar Dig att pröva oss.

Aktiviteter
Vi har även ett brett aktivitetsutbud för kick-off, personalträffar m.m och ett stort kontaktnät för de önskemål som vi eventuellt inte kan fixa själva!
Fråga efter möjligheter.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.