Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 908 st

Lakene Gård

Naturliga möten. Jakt-, fiske- eller naturupplevelser!
Naturliga möten är för dig som vill ha aktiva arrangemang. Lakene Gård kan arrangera allt från små hemliga träffar till stora offentliga sammankomster. Vår specialitet är naturliga möten med tema inom Jakt, Fiske eller Naturupplevelse.

Jakt
Vi har möjlighet att erbjuda jaktupplevelser för grupper upp till 6 personer. Vakjakt efter räv och bäver. And, duva och gåsjakt samt jakt efter rådjur med drivande hund. Den mesta jakten bedrivs dock på marker nära Karlstad.

Vi erbjuder paket för möte kombinerat med jakt och helpension med boende i god standard men med dusch och toa i korridor.

Fiske
Två egna dammar med regnbåge, Lakene sjön ca 500 m bort samt Klarälven på ett avstånd om ca 6 km ger tillsammans stora möjligheter till ett varierat fiske. I Lakene sjön har vi förutom båt en 45 kvm stor brygga med motor som kan ge en annorlunda fiskeupplevelse.

Paket där möte kombineras med fiske kan erbjudas upp till 14 personer i enkelrum och 25 i dubbel- och tvåbäddsrum. Boende i god standar och annorlunda miljö men med dusch och toa i korridor.

Natur
Runt om ligger skogsklädda höjder där det lever såväl älg, bäver och rådjur. De är inte lika många som förr eftersom det dessutom finns ett vargrevir, Jangenreviret med ca 5-8 individer samt ett okänt antal lodjur. Kanske 4-5 familjegrupper fast på ett stort område. Någon enstaka strövbjörn rapporteras årligen.

De spännande naturpaket vi kan erbjuda varierar från årstid till årstid men spårning, viltobservationer och safari ingår alltid. Vi kanske lär oss om några vanliga växter och fåglar samt genomför en foto- eller vakjakt med kamera och kikare.
Paketet kan erbjudas för upp till 45 personer beroende på innehåll.

Andra upplevelser
Det finns även möjlighet att kombinera mötet med någon av våra 3-kamper, Storjägar’n, Tjuvfiskar’n eller Bonndrängen. Det finns även en mångkamp- och en äventyrsbana.

Eller varför inte en Hästupplevelse? Endera där hästen är med i ett avsnitt om ledarskapsutveckling eller en guidad turridning.
Utan övernattning klarar vi upp till 45 personer uppdelat i grupper.

Med övernattning max 25 personer. I enkelrum 14 personer.

Konferenslokal
Vår konferenslokal i gamla ladugården tar 22 personer när man sitter runt för att se varandra, 34 personer med bord framför och drygt 50 i biosittning. Det går att ordna med 3 grupprum.
Utrustningen består av blädderblock, whitebord och overhead.

Matsal och Rosabar
Vi serverar bara lokala och regionala måltider. Rosabar öppnar mot beställning.

Offert och prisförfrågan
När du bestämt dig för vad som verkar intressantast är du välkommen att höra av dig. När vi diskuterat fram tid på året, antal personer och önskade upplevelser sänder vi en offert.

Välkommen med er förfrågan!
Anders & Karin

Vägbeskrivning
Från väg 62 i Myra ca 18 km norr om Munkfors. Sväng höger mot Lysvik, Sörby. I Sörby mot Skoga. Stor Gård på höger sida efter ca 2 km. Ca 6 km till väg 62.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.