Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 830 st

Krägga Herrgård

Ett tidigt morgondis hänger kvar som silvriga rökmoln över ängen och gör konturerna mjuka och otydliga. En skygg råbock skymtar bland molnen på vägen ner mot sjön, med varsamt lyftat huvud, beredd på språng om stillheten skulle brytas av något oväntat. Så plötsligt är den borta i dimslöjorna. Var den överhuvudtaget där? Var det blott en illussion? Eller bara en ovanligt förtrollad morgon på Krägga Herrgård.

Krägga Herrgård är en förtrollande vackert belägen mötesmiljö vid Mälarens strand, omgiven av 100 hektar grönskande mark där rådjur, älg, fasan, räv och hare springer vilt. Endast 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala. En ovanligt magisk mötesplats som genom åren har förfinats med färg- och formkänslig interiör och nya omtyckta koncept. 2012 anlades en vedeldad sjöbastu vid bryggan, ett hopp från det rogivande vattnet. Varje vistelse bjuder på oväntade upplevelser som skapar minnen att ta med sig tillbaka till vardagen. Som det magiska ögonblicket när råbocken skymtar under sin långsamma vandring ned mot vattnet…

Logi
Totalt finns 22 dubbel- och 25 enkelrum på Krägga Herrgård. Det finns tre hotellrum i herrgårdens huvudbyggnad. Övriga rum är belägna i de två herrgårdsflyglarna samt i Sjövillan och i Härbret, med utsikt över Mälaren. I alla hotellrum finns kostnadsfritt wifi, produkter från MALIN + GOETZ på badrummet, tv och riktigt sköna sängar. Många av våra rum är utrustade med sängar från Hästens®.

Lokaler
Våra konferenslokaler är ljusa och luftiga. De flesta med en strålande sjöutsikt. I anslutning till lokalerna finns sköna utrymmen för avbrott och pauser. Färsk frukt och vatten finns alltid att tillgå.

Samtliga konferenslokaler har fri wifi-uppkoppling. Här finns PC-kanon, blädderblock, whiteboard, block och pennor. Och förstås våra konferensvärdinnor som ser till att ni har allt ni behöver under er mötesdag.

Mat och dryck
Förklaringen till den magiska maten på Krägga är att den tillreds med lika mycket kärlek som kunskap. Krägga Herrgård har alltid varit välkänt för sin goda mat. Och visst, den omgivande naturen inspirerar våra kockar till att varje dag göra smakfulla underverk. Dessutom står omgivningarna för de flesta av de ekologiska råvaror som omsorgsfullt förvandlas till läckerheter på den välkomponerade menyn. Allt vårt bröd bakas i eget bageri.

Våra hovmästare ser till att den förtrollande upplevelsen blir komplett. De levande ljusen brinner, de vita linnedukarna med stilfull dukning lyfter kvällen och det omsorgsfullt valda vinet håller perfekt temperatur. Välkommen till bords!

Specialiteter och aktiviteter
Möten är så mycket mer än att bara sitta still. Att umgås och göra andra saker tillsammans än vad man brukar, förbättrar kommunikationen inom företaget. Det stärker relationerna och ökar förståelsen för varandra i gruppen. Och den fantastiska miljön runt om på Krägga bjuder verkligen in till detta.

Lugna, avkopplande stunder i sjöbastun, en fartfylld safari på fyrhjulig mc eller en båttur ut till en klippa för att se på solnedgången tillsammans. Ett parti schack, bergsklättring eller en heldag med teambuilding. Valmöjligheterna är många. Fråga oss om tips och råd hur ni når just ert syfte.

Hitta hit
Krägga Herrgård är idylliskt beläget vid en mälarvik, endast 45 minuter från stan, vare sig stan heter Uppsala, Stockholm eller Arlanda. Närmaste station för tåg och pendeltåg är Bålsta. Taxi finns precis utanför stationen och vi förbeställer gärna en bil åt dig.

SvanenSvenska Möten

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Söderarm banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.