Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Brunnsta Gård – Konferens och fest

Kapacitet

140 deltagare

Den trevliga stämningen känns redan när du kommer in på gården som ligger mitt i bullerbyn Brunnsta. Värdparet Lena Glantz Eriksson och Göran Eriksson möter dig i dörren. Miljön är värmande och avkopplande. Den charmiga ladugården för dig bort till en svunnen tid. Detta blir en konferens, ett bondbröllop eller en fest i en familjär och trivsam miljö.

Njut av vår mat som, så långt möjligt är, framställs av lokala produkter. Brödet är nybakat och kommer från den lokala bagaren. Det nybryggda kaffet är Krav- och rättvisemärkt.

Vårt lantbruk Brunnsta Gård är ett ekologiskt lantbruk (Krav) endast ca 35 minuter från Stockholm och Arlanda. Det ligger i en trivsam bullerby där de röd-vita husen och syrenhäckarna ligger tätt. Hos oss hålls konferensen, bondbröllopet och festen i vår trevliga ladugård, Theodors Lagård. På gården finns också Rum och Frukost i kulturhistoriska, gamla lantbrukarhem. Vi bor nära fina bad, fiske, golf och islandshästar. Cyklar och fiskeutrustning finns att hyra. Vi erbjuder även specialprogram och 5-kamp. Theodors Lagård är rullstolsanpassad.

Theodors Lagård, vår serverings- och konferenslokal, är en charmig gammal ladugård med måtten 23x8 meter och inrymmer max 140 personer. Även om lokalen är stor så är den mycket trivsam. En försiktigt genomförd renovering kombinerar moderna funktioner med spår från förr när gårdens kor, hästar, grisar och hönor bodde här. Konferensutrustning inklusive dataprojektor och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Gott om möjligheter till grupparbetsrum. Det gamla lantbrukarhemmet Skattgården erbjuder i den gamla salen plats för ca 10 konferensdeltagare.

Övernattning
Vår gård erbjuder 16 bäddar i dubbelrum. Rummen finns i två gamla, genuina mangårdsbyggnader, vilka är varsamt upprustade. Vid behov kan ytterligare bäddar ordnas, dels på gården och dels på en granngård.

Måltider
Frukostbuffé serveras till de boende gästerna. Måltider i övrigt serveras till förbeställda grupper. Vi samarbetar med etablerade cateringföretag och restauranger i närområdet och kan tillfredsställa de flesta önskemål. Fannys Bar, där en gång gårdens trogne arbetshäst hade sin spilta, är numera vår dryckeskälla.

Rekreation och aktiviteter
Brunnsta är en oskiftad radby av riksintresse. Här finns hällristningar och lämningar från vikingatiden. Vi berättar gärna om byns historia och om vårt ekologiska jordbruk. Prova på traktorkörning och olika femkampsaktiviteter.

Öppettider
Skattgården med plats för den lilla konferensgruppen på ca 10 personer är öppen året om. Theodors Lagård med plats för den stora gruppen på max 140 personer är öppen 15 april–15 oktober.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.