Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 317 st

Tjauls Gård

Välkommen till den vackra gotlandsgården Tjauls Gård. En kvart från Visby och fem minuter från havet. Njut av lantlivet, promenera på ägorna eller ta cykeln ner till havet för att njuta av den natursköna stenkusten.
Vi erbjuder högklassigt hotell i mangårdsbyggnaden och ett varierat utbud med aktiviteter. Här finns hästar, motorcyklar och en lust att skräddarsy exklusiva upplevelser för just dig och ditt resesällskap. Hos oss trivs både familjer och företagsgrupper.

På Tjauls gård erbjuder vi framför allt lantlig avkoppling och närhet till naturen. Du kan promenera eller cykla på våra ägor och på småvägar. Det är bara 1,5 kilometer till stranden och Nyhamns fiskeläge. Därifrån kan du vandra söderut till Lummelundagrottorna eller ta en promenad längs Klintkusten till Burge.
Via våra respektive upplevelseföretag MCraft och Kaupre Ridsport erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter som mc-turer, mountainbike, turridning, walk-abouts, jakt och mycket annat kul!
Vi tar förstås också gärna emot eventarrangörer!

Grupp & Konferens

Vi har stor vana av att arrangera möten, konferenser och andra gruppaktiviteter. På Tjauls gård finns boende för 7–18 personer (beroende på om man vill dela dubbelrum eller inte) och vi har bra utrymmen för möten och andra aktiviteter. Vår Festlada är på hela 400m2 och har 15meters takhöjd!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.