Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Lundsbrunns Kurort

Kapacitet

250 deltagare

Här sover du gott
Lunsdbrunns Kurort, i hjärtat av Västergötland, sägs vara platsen där kroppen får möta själen i harmoni och njutning. Sedan 300 år står vi för ett gott värdskap som vi oförtröttligt förnyar. Positiva möten, god mat, sköna spa-behandlingar och mängder av minnesvärda upplevelser är kännetecken för vår verksamhet.

God mat
Kurortens kök är vida känt för sin kärlek till smakens alla hemligheter. Vi vårdar och utvecklar klassiska mattraditioner och låter oss samtidigt inspireras av världens alla kök. Vår nyfikenhet skapar en strävan efter den kulinariska njutningen. Vi använder lokala råvaror från Västergötlands öppna slätter.

Spa och njutning
För oss är spa ingen nymodig trend utan ett viktigt kulturarv som vi vårdar ömt. I en sagolikt vacker natur där Kurorten är inbäddad i en lummig bokskogspark upplever du ett svindlande skådespel som naturen själv regisserat.

Ett stort härligt spa och Brunnsbad som tillsammans med ett omfattande program av såväl klassiska kurer som tidsenliga och moderna behandlingar, välkomnar kropp och själ till ro och njutning. En omtänksam och välutbildad personal tar hand om er – enskilt eller som större grupper – på ett generöst och värmande sätt, vida känt som den familjära Lundsbrunnsandan.

Konferens
Med 39 konferenslokaler erbjuder vi allt från små, avskiljda grupprum för koncentrerade och ingående diskussioner till en stor aula med plats för 230 personer.

SvanenSvenska MötenSvenska SpahotellVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.