Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 534 st

Sankt Jörgen Park Resort

Kapacitet

120 deltagare

Sankt Jörgen Park Resort är Sveriges första cityresort med hotell, restaurang, konferens, golfbana, sportclub och spa i toppklass.

Konferensanläggningen är ”state of the art” med allt en kräsen konferensköpare kan önska sig. Här finns snyggt designade mötesrum, styrelserum och biosalong.

Den största lokalen Gala är lämplig för mindre mässor, banketter, eller kundevenemang. Konferensen kan självklar kombineras med aktiviteter som golf, spa eller matlagningskurser.

Hela anläggningen håller högsta internationella klass och är unik genom både sitt utbud och läge. Det som lockar såväl näringsliv som privatpersoner är mixen av de det avslappnade parklivet. En oas mellan gröna kullar och all påkostade moderna faciliteter.

Park Spa är ett av Sveriges största och mest påkostade. På en yta om 2000 kvm erbjuder vi sparitualer som gästerna kan genoföra på egen hand eller i grupp. Du kan välja mellan kalla och varma källor, upplevelsepool, tropisk dusch, isvak, kneip pool och bastur med olika temperaturer och dofter.

När man bor på Sankt Jörgen Park Resort ingår fri entré till spa samt till sportcluben med fullutrustat gym och ett rikt utbud av gruppträningsaktiviteter såsom spinning, yoga, pilates, body pump och afrikans dans.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.