Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 509 st

Lindholmen Conference Centre

Upplev en levande och internationell konferensanläggning inne på Lindholmen Science Park – ett högteknologiskt centrum för intelligenta fordon och transportsystem, mobilt internet och media! Närheten till vattnet, nyskapande arkitektur i en innovativ miljö i kombination med utmärkta kommunikationer till andra centrala delar av Göteborg gör Lindholmen Conference Centre till en oslagbar mötesplats!
Hos oss möts du i hållbarhetens tecken, där vi arbetar proaktivt med smartare och mer hållbara val gällande allt från säsongens bästa lokala råvaror till digitala lösningar istället för förbrukningsmaterial.

Här anordnar vi förstklassiga konferenser och arrangemang för upp till 1000 personer. Vår stora hall, Lindholmen Konferenshall, är flexibel och perfekt för såväl kongress och utställning som modeshow eller filmvisning. Den tar 600 sittande personer i biosittning och är utmärkt som festlokal för galamiddagar för upp till 450 personer. Utöver det har vi flertalet mindre och flexibla möteslokaler och restauranger för mindre events. Vår närmsta granne Radisson BLU Riverside hotel erbjuder logi för inresande konferensgäster.

Vi tillhör Chalmers Konferens & Restauranger och tillsammans med systeranläggningen Chalmers Conference Centre är vi en av Göteborgs största konferensaktörer.

Välkomna till Lindholmen – Göteborg vid kajkanten!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.