Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 778 st

Läppstiftet Konferens

Läppstiftet Konferens

Välkommen till Läppstiftet Konferens! Läppstiftet Konferens är en konferensanläggning skräddarsydd för mindre och medelstora möten i en miljö som andas exklusivitet. Med en hörsal för 140 personer, två medelstora konferenslokaler och två lounger på 21:a våningen med panoramavy över Göteborgs stad erbjuder vi en stor variation. Restaurang Läppstiftet är hjärtat i hela anläggningen och rymmer 400 gäster. Utbudet är rikt och varierat. Med sin rymd och storlek är restaurangen en flexibel lokal, idealisk för middagar, events och minimässor.

Läppstiftet föder kreativitet
Läppstiftet Konferens tar er konferens till högre höjder. Starta dagen med en frukostbuffé i Utkiken på 22:a våningen med utsikt över Göteborg. Fylld av energi kan ni fortsätta dagen i någon av våra konferenslokaler i entréplan. För de större mötena finns Götheborg Salen med plats för 140 personer och för styrelsemötet eller kundträffen föreslår vi våra exklusiva lokaler Lounge och Suite på 21:a våningen. Restaurang Läppstiftet med en vacker utsikt mot hamnen ligger som en naturlig samlingspunkt i atriumgården. I restaurangen serveras konferenslunchen och här finns också stora möjligheter till middagar, mingel och företagsfester.

Flexibla möjligheter
Här finns allt du behöver för ert möte. Anläggningen passar bra för seminarier och även för mindre sammanhang som ostörda arbetsmöten och styrelsemöten. Tillsammans med vår restaurang kan vi erbjuda det mesta. Fråga oss gärna om specialarrangemang såsom mingel eller vinprovning i Utkiken på 22:a våningen. Eller varför inte boka in en ”Energyboasting”, med en diplomerad hälsoinstruktör i samband med kaffepausen.

Anpassat för er konferens
Vi rättar oss efter era krav och är lyhörda för önskemål som dyker upp under planering och pågående konferens. Vi vill svara upp mot de behov som kan uppstå och göra det på bästa möjliga sätt. Vi tar självklart hand om allt från bokning till uppföljning av konferensen! Bredband ingår i samtliga lokaler och vi anpassar den tekniska plattformen till just ert evenemang.

Hör av er till oss! Vasakronan Service Partner har flera konferensanläggningar i och kring Stockholm, Göteborg och Malmö.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Sommarhagen Banner
City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.