Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Chalmers Conference Centre

Chalmers Conference Centre är en större konferensanläggning ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen, på det levande Campus Johanneberg. Vår största konferenslokal RunAn har en total kapacitet för 450 personer, vi har även mindre och flexibla möteslokaler och stora ljusa mingelytor för förtäring, mottagning och utställning.

Vi är er diskussionspartner från ett tidigt stadium i konferensplaneringen. Med vår breda kompetens säkerställer vi tillsammans med er att mötets innehåll, lokaler och teknik samverkar på bästa sätt, så att konferensen eller mötet blir en lyckad helhet.

Mat är vår stora passion och vi arbetar gärna för att servera hållbara måltider med säsongens bästa råvaror. Dessutom har vi stora möjligheter för events, banketter och middagar i vår större festvåning Kårrestaurangen där vi kan sätta upp till 700 personer för en middag!

Vi tillhör Chalmers Konferens & Restauranger och tillsammans med systeranläggningen Lindholmen Conference Centre är vi en av Göteborgs största konferensaktörer.

Välkommen att mötas på Chalmers Conference Centre!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.