Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 754 st

Avenyn Konferens

Avenyn Konferens erbjuder fina och ljusa konferensrum på Göteborgs mest centrala och attraktiva adress – Kungsportsavenyn 3. Med vårt utmärkta läge med utsikt mot paradgatan, fräscha lokaler och konkurrenskraftiga priser är vi en omtyckt mötesplats.
Just nu 20 % i vinterrabatterbjudande!*

Lokaler
Våra konferensrum är utrustade med modern teknik och passar både för utbildningsverksamhet eller affärsmöten. Vi har kapacitet för upp till 70 personer. Med personlig service och professionell och hjälpsam personal vill vi skapa en lyckad upplevelse.

Mat & dryck
Ni äter förstklassig konferenslunch på anrika Restaurang Kometen som ligger granne med vår konferensvåning. Restaurangen ägs och drivs av en av Sveriges stjärnkockar - Leif Mannerström.
Vi hjälper ert sällskap med mat och dryck under dagen för att skapa ett lyckat och trevligt möte. Vårt omtyckta dagspaket inkluderar förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Under dagen serveras ni även färsk frukt, kaffe/te, godis och mineralvatten.

Logi
Vi samarbetar med våra närbelägna hotellpartners och har därmed även möjlighet att erbjuda prisvärd logi med hög komfort.

Kommunikationer
Avenyn Konferens ligger mitt på Kungsportsavenyn där utmärkta kommunikationer gör det lätt att besöka oss. Flygbusshållplatsen samt stadens alla lokala kommunikationer med buss och spårvagn finns utanför porten. Stora lättillgängliga parkeringsplatser och garage finns inom ca 3 minuters gångavstånd.

Varmt välkomna!

*gäller vid nykundsbokningar på konferenslokal tom 31 aug 2011. Ange kod: konferens.nu

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.