Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Isaberg Konferens & Event

Isaberg är möjligheternas mötesplats! Från toppen, 308 meter över havet, hänförs man av den vidunderliga utsikten över milsvida skogar och glittrande vatten. Möt dig själv och dina kollegor i en miljö för storslagen fridfullhet och oändlig aktivitet! Isaberg har ett fantastiskt utbud av upplevelser för små och stora grupper. Tillgången till skog, mark och vatten, södra Sveriges största skidanläggning och golf på en av Sveriges vackraste golfbanor skapar i kombination med ett omskrivet värdskap, kreativitet och förmåga en fantastisk mötesplats!

Köket inspireras huvudsakligen av ”En smak av småland” som är en djupdykning i det småländska köket. Bredvid ett antal stående klassiker varieras menyn efter säsong med lokala råvaror i så stor utsträckning som möjligt.

Det finns totalt 11 härliga möteslokaler med utsikt mot underbar natur, samtliga i centralanläggningen. På andra våning med utsikt över restaurangplan finns gott om fritt utrymme för enskilt arbete eller grupparbete. Det är så klart fri tillgång till trådlöst internet. Du bor naturskönt och bekvämt i hus med hotellservice, samtliga vackert belägna i sluttningen ovanför konferensanläggningen.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.