Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 524 st

Dala-Floda Värdshus

Kapacitet

45 deltagare

Dala-Floda Värdshus är beläget i Västerdalarna, vid Flosjöns södra ände i den undangömda byn Syrholen, en av Dala-Flodas många byar. Här känns som om tiden stått stilla och du bor lugnt och tyst i en liten oas i den idylliska dalamiljön.

Konferens
På Värdshuset ges tillfälle till kreativa möten i inspirerande, rogivande och intim miljö. Vi har flera kurslokaler att välja mellan. Från Studion med plats för 40 - 50 personer, ljus och trevlig lokal med utsikt över Flosjön, till den mer informella, Bagarstugan med plats för 8 personer med sjöglitter och vedspis för trevnaden.

Konferera bekvämt med ny teknisk utrustning, inklusive bredband, och nya konferensmöbler anpassade till vår miljö. Ekologiskt tänkande präglar vår konferens, allt från inredning till rengöringsmedel.

Lägg din utbildning, konferens eller ledningsgrupp på Värdshuset.

Mat och logi
Värdshuset med Kravcertifierat kök sedan 1997 och Svanenmärkt hotell, det minsta certifierade hotellet i Norden! Vi använder de finaste råvaror och serverar gärna prov på den lokala kulinariska kulturen men även mat i värdshusets tradition, god svensk husmanskost med kryddor från andra delar av världen. De flesta råvaror kommer från lokala producenter och är ekologiska eller Kravmärkta så långt detta är möjligt.

På Värdshuset finns 17 rum i hotellet och Parstugan. Vi har 6 dubbelrum, 9 enkelrum och 2 fyrbäddsrum. Vi kan även hyra ytterligare 5 dubbelrum i granngården.

Rummen är charmiga och inget är det andra likt. De är inredda med tema från olika kulturer, stämningar och spår från Värdshusets snart 100-åriga historia. Dusch och toalett finns på varje rum. Sängarna är bäddade med vackra linnelakan. Hälften av rummen har utsikt mot Flosjön och hälften har balkong mot trädgården.

Bryr du dig om naturen och vad du äter? Då blir du nöjd hos oss!

Förströelse
Trädgården, promenadstigar och sjön med bad och vedeldad bastu finns nära. Med våra cyklar når du flera intressanta utflyktsmål i Dala-Floda. I den närliggande Dalabygden finns fantastiskt mycket att se och uppleva. Det är en rik kulturbygd som lever upp på sommaren då familjefester, kulturevenemang och mycket annat finns att göra. Flera golfbanor finns inom nära avstånd.

Vintertid finns möjlighet till spark-, skridsko- eller skidturer på Flosjön eller i närliggande skidspår. Efter turen passar det bra med något värmande och en god bok framför brasan i Värdshuset.

Välkommen till en annorlunda upplevelse!

Petit HotelSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.