Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 830 st

Yxtaholms Slott - Slottskonferens med den rätta inramningen

Kapacitet

90 deltagare

Slottet är stängt tills vidare på grund av renovering.

Yxtaholm är en av landets mest anrika konferensanläggningar och har i över ett halvt sekel nyttjats som mötesplats för människor med framtidstro.

Urvalet av lokaler är stort, ljusa och luftiga salar med riklig tillgång till grupprum. Ett varierat utbud av aktiviteter ger oss möjlighet att skapa den rätta inramningen kring konferensen.

Vi vill att ni ska njuta på er konferens. En av de största njutningarna tycker vi är att ta sig tid att samlas till en god middag. Hos oss serveras alltid en trerätters middag, ofta producerad av lokala råvaror.

Hos oss på Yxtaholm konfererar ni i stallet, vilket är mycket ståtligare än vad det låter. Faktum är att det var Yxtaholms gamla finstall ända fram till 1948. Idag har hästarna flyttat, och kvar finns endast namnen på konferenslokalerna som minner om vad som en gång fanns i denna vackra byggnad.

I vårt stall finns även en konferensreception som är tillgänglig under hela er konferensdag. Ni bjuds på hembakat bröd i vårt stallcafé, och här finns också 9 stycken boenderum.

För de som önskar konferera i avskildhet erbjuder vi Molinska Villan, med 6 ljusa hotellrum och en egen konferenslokal.

Hos oss på Yxtaholm finns 51 hotellrum (105 bäddar), belägna i sju olika byggnader. Alla rummen är individuellt inredda och de allra flesta med en härlig sjöutsikt.

Countryside HotelsSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.