Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Rockelstad Slott

På Rockelstad finns möjlighet till många olika typer av arrangemang, allt från konferens, kickoff, företagsfest, kundrepresentation till bröllop, födelsedagar, egna fester eller bara boende (endast grupper).

En av de stora fördelarna mot andra ställen är att man kan få "full service" med mat, fikapauser och allt vad det innebär, eller endast hyra ett eller flera av våra hus och ordna allt själv. Prisnivån är därför helt varierande från som lägst ca 400 kr/person om man är många och är beredd att bo lite trängre och ordna allt själv, till ca 2500 kr/person om man t.ex vill visa kunder vad sverige/sörmland har att erbjuda när det är som bäst. I konferenssammanhang är det vanligaste att vi står för hela arrangemanget, och att kostnaden är i nivå med andra ställen på marknaden.

Utmärkande är kanske den genuina miljön, med gamla interiörer, antikviteter, det magnifika läget vid sjön båven samt givetvis slottets historia och annorlunda arkitektur. Vi är inte något rent ”konferensslott” utan en fungerande herrgård med lantbruk och stallanläggning.

I den stora parken finns förutom slottet och dess fyra flyglar, också andra hus som Brygghus, kägelbana och sjöbastu med brygganläggning. Då vi inte har någon nybyggd konferenslänga är ni ensamma i de hus ni använder.

På gården finns möjlighet till en mängd olika aktiviteter som beskrivs närmare på vår hemsida. Givetvis går det även att ordna andra aktiviteter än dessa med hjälp av olika samarbetspartners. En guidad visning av slottet brukar vara ett trevligt kulturellt/historiskt avbrott före middagen. Är ni många finns bra möjligheter till fest/dans på kvällen, annars finns många sällskapsrum i de olika husen.

Matsalen klarar ca 90 personer. Upp till ca 60 personer brukar vara rimligt att övernatta utan att pruta allt för mycket på boendestandarden. Då samtliga rum finns i ursprungliga byggnader är rummen mycket varierande till utseende och storlek.

Vi finns en dryg timme från Stockholm (9,9 mil från slussen), mitt emellan Nyköping och Eskilstuna. Besök gärna vår omfattande hemsida för en närmare presentation.

Vägbeskrivning
18 km fr Flen. 35 km N om Nyköping (väg 53). 40 km S om Eskilstuna. 40 km fr Gnesta. 100 km fr Stockholm (väg 57).

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.