Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 944 st

Hedenlunda Slott

Hedenlunda med sin unika miljö har varit plats för möten mellan människor i över 1000 år. I slottsparken finns gravfält från yngre järnåldern, vilket visar att platsen haft stor betydelse redan då. Välkommen till Hedenlunda Slott, en miljö som skapar arbetsro och tid för eftertanke.

På Hedenlunda har vi en mångårig erfarenhet av hur lyckade konferenser skall genomföras. Har man en gång haft en konferens hos oss vet vi att man gärna kommer tillbaka. Väl genomförd planering innan er ankomst gör det lättare att tillgodose just ert önskemål, från möblering och utrustning i lokalen till middagen på kvällen.

Att vara lyhörda och tillmötesgående är en självklarhet för oss, och ert önskemål styr vårt sätt att planera och arbeta. När ni väl är på plats kan ni lugnt luta er tillbaka och lita på att konferensen blir precis så lyckad som ni hoppats på. Vi är stolta över att i ljusa och moderna konferenslokaler kunna erbjuda alla de moderniteter som efterfrågas, och tillsammans med kunnig personal är förutsättningarna för en lyckad konferens maximal.

Vi tar emot allt från den lilla gruppen på 2 mötesdeltagare till den stora kundträffen med 450 gäster. Hedenlunda har 7 konferenslokaler och 10 grupprum i varierande storlek.

The Green KeyVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.