Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Falkenberg Strandbad

Kapacitet

260 deltagare

Falkenberg Strandbad i Halland är ett av västkustens ledande konferenshotell och utsett till Sveriges bästa mötesplats 2016 och Europas bästa spa 2017. Vi har 11 lokaler och ett antal grupprum som alla är belägna i en levande miljö som inbjuder till grupparbete. Flertalet av dessa konferenslokaler har även en fantastisk havsutsikt. Vår största konferenslokal rymmer 300 personer. Alla våra lokaler är fullt modernt utrustade för att möta dagens behov för din konferens, självklart med trådlöst internet överallt. Har ni några särskilda önskemål gör vi alltid vårt yttersta för att tillmötesgå dessa. Våra lokaler lämpar sig även utmärkt för att anordna tex en minimässa eller varför inte en hel show.
Vännerna på Stranden hjälper dig att skräddarsy just rätt aktivitet utefter din grupps behov. Aktiviteter för att främja teamwork, med fokus på lärande, att boosta smaklökarna eller bara för att ni ska ha vansinnigt roligt - allt det kan vi hjälpa till med. Vad sägs om en whiskyprovning, poolparty, femkamp, kurs i partytricket sabrering eller matlagning med populär barkurs?
Vårt motto att överträffa allas förväntningar innebär också att du som konferensbokare delvis kan skräddarsy din aktivitet ihop med oss och delvis lägga det helt i våra händer.

Boka din konferens hos oss - 1h från Göteborg och 30 minuter från närmaste flygplats.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.