Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Sundbyholms Slott & Konferenshotell

Kapacitet

250 deltagare

Sundbyholms slott med både gamla och nya byggnader ligger i en fantastisk omgivning. Det är här man konfererar - med eller utan aktiviteter - har roliga fester, romantiska bröllop, äter kungligt gott och varvar ner eller laddar upp under en helg.

Bara att åka ut en lördag med afternoon tea och en promenad kan sätta fart på livsandarna.

Mötesrum
I olika byggnader finns 9 konferenslokaler och 11 grupparbetsrum. Pc-kanon och internet ingår i alla huvudlokaler, liksom frukt och godis.
Den största lokalen är Riddarsalen på slottet, som rymmer upp till 250 gäster vid långa bord, alternativt 200 gäster i biosittning och 160 gäster i skolsittning.

Logi
Det fyrstjärniga hotellet har hela 109 hotellrum, 233 fasta bäddar. Av dessa är totalt 28 sviter som även kan användas som enkelrum för att uppgradera gäster. 12 sviter har jacuzzi i badrummen och 4 av dessa även en egen bastu. Ett rum i hotellets huvudbyggnad är tillgänglighetsanpassat.

Mat och dryck
Middagarna avnjutes i slottets stiliga matsalar. Slottsköket är välrenommerat med egna duktiga kockar och slottskonditor.
Samtliga helpensioner innehåller en trerätters serverad middag.

Spännande temamiddagar
Genom åren har många nöjda gäster upplevt rustika vikingamiddagar i slottets källarvalv och hovlika 1700-tals maskeradbaler på Slottets festvåning. För de hovlika middagarna rullar slottet ut röda mattan och skjuter en dundrande kanonsalut. Vår och höst arrangeras ett antal slottsmordsföreställningar, där professionella skådespelare underhåller till middagen med spännande Agatha Christie stämning. Samtliga temamiddagar passar för såväl små som stora grupper.

Övriga aktiviteter
Den vackra miljön inbjuder till många aktivteter utomhus, allt från en enkel tipspromenad bort till den 1000-åriga Sigurdsristningen, skattjakt och teambuildingpussel för att nämna några. Hällristningen kan sommartid även nås med bryggflottarna, som drivs med tystgående elmotorer och som kan dukas upp med fika enligt önskemål.
På 1500 meters avstånd ligger travbanan, med bland annat ponnytrav som konferensaktivitet. Olika smakprovningar såsom vin- och champagneprovningar, är ständigt lika populära.

Countryside HotelsSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.