Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Parken Zoo

Konferens
Både för dags- och flerdagskonferenser har vi nyrenoverade lokaler för små och stora sammankomster. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi dig med ett totalarrangemang när det gäller boende, transport och program.
Kongress
I vår konferensanläggning finns kapacitet för upp till 600 sittande, stor scen med fast högtalaranläggning och två loger. Här finns också tillgång till grupprum, utställningsytor som komplement, samt vår anrika teaterbyggnad när vädret tillåter.
Kickoff
Starta säsongen med en härlig kickoff hos oss! Kombinera mat, i inspiration och en spänannde och rolig aktivitet, som ni inte hittar någon annanstans.
Företagsevent
Vi har lång erfarenhet av att arrangera familje- och kunddagar för allt mellan 20- 10 000 besökare. Abonnera hela Parken då ni har möjlighet att bjuda in anställda, kunder eller föreningsmedlemmar med familjer. Vill ni profilera er för våra gäster finns givetvis möjlighet att arrangera en företagsdag då Parken Zoo har öppet.
Nära-djur-upplevelse
Vi erbjuder fantastiska upplevelser i djurparken året om med allt från specialvisningar med rovdjursmatning och dragkamp med tigrar till närkontakt med lemurerna i Lemurernas Värld.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.