Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 509 st

Haga Slott

Kapacitet

150 deltagare

Konferera i 1600-tals atmosfär med 2000-tals komfort på Haga Slott, nära Stockholm och Arlanda.

Välkomna till oss på Haga Slott strax utanför Enköping - Sveriges närmaste stad. Vi erbjuder en professionell mötesmiljö kryddad med ett ytterst välrenommerat kök, en prisbelönt vinkällare, en spännande historia och naturligtvis ett kungligt bemötande.

På Haga Slott möts människor för konferenser och utbildningar och på veckosluten sjuder slottet av liv under weekends, bröllop, julbord och andra evenemang. Enköping ligger på bekvämt avstånd från Mälardalens städer och flygplatser och har även utmärkta tåg- och bussförbindelser med alla närliggande städer i regionen.

På Haga Slott finns lokaler för såväl den stora konferensen som det lilla mötet. Samtliga är ljusa och modernt utrustade med bl a 100 Mbit/sek trådlöst bredband och belägna i entréplan i slottsflyglarna. Högst upp i slottet med strålande utsikt över Svinnegarnsviken ligger Mälarvåningen där gruppen förfogar över en lokal och två grupprum i total avskildhet.

På Haga Slott kan ni också njuta av relax med bubbelpool, ång- och vanlig bastu, SPA-behandlingar, en exklusiv vin- och ölkällare, 83 hotellrum med 136 bäddar samt mycket, mycket mer!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.