Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 534 st

Ödevata FiskeCamp

Kapacitet

50 deltagare

Konferera mellan sjöarna
Ödevata FiskeCamp vill vara en mötesplats där gästerna får möta naturen, varandra och sig själva. Ödevata är lika passande för ett större event med helpension, aktiviteter och flera övernattningar till en dagkonferens för en liten grupp med behovet att komma avskilt och arbeta ostört.

Tillsammans med vårt boende, konferenslokaler och service erbjuder vi unika naturupplevelser som fiske, paddling, guidningar och outdoor cooking i Småland i den vilda naturen. Vi använder oss av mycket duktiga och professionella guider.

Våra aktiviteter
Fisket vi erbjuder är insjöfiske efter först och främst gädda och abborre från roddbåtar med elmotorer. Vi har utrustning och farkoster till grupper upp till 30 personer. Kombinerar ni det med någon mer aktivitet så kan vi ta emot dubbelt så stora grupper. Vi har god erfarenhet och bra logistik för att serva större grupper, som ofta har begränsat med tid, kan vi erbjuda en riktigt bra fiskeupplevelse från 2 timmar och uppåt.

En guidad naturupplevelse kan vara allt från en bensträckare under mötet, till något mystiskt och spännande mellan varmrätten och kaffet på kvällen till ett dygn ute i vildmarken. Natur – till Nytta, Nöje och Njutning!!

Utöver dessa aktiviteter har vi även kanotuthyrning och vildmarksspa på plats i Ödevata.

För att få ihop det bästa paketet till varje kunds önskemål och behov samarbetar vi med flera företag när det gäller guidning, teambuilding, mat, transport och glasupplever.

Varmt välkomna med er förfrågan.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.