Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Destination South Lapland

Området södra Lappland består av kommunerna Vilhelmina, Dorotea, Åsele och Strömsund och är till ytan lika stort som Belgien men med endast 25 000 invånare. Här finns 10 000 sjöar och 150 bergstoppar med över 1 000 m.ö.h.
South Lapland rymmer fyra fjällområden med liftar, en rik samisk kultur samt 400 mil skoterleder. Området sträcker sig från norra Jämtland och en bra bit norrut in i Västerbotten och som en av Europas sista vildmarker, bestående av både fjäll och skogsmarker, är förutsättningarna fantastiska för friluftsaktiviteter i absolut toppklass.

Vi samarbetar med de bästa anläggningarna och aktörerna i regionen och för oss är mötet det centrala oavsett om det är strategimöte, kick-off eller fjällkonferens. Välj mellan våra färdiga erbjudanden eller låt oss plocka ihop det bästa arrangemanget för ert möte. Vill ni kommer en lokal ambassadör och berättar en kort historia.

Vill du boka en fjällkonferens och uppleva något nytt har du kommit helt rätt - Vi hjälper dig med konferens och event i South Lapland.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.