Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 928 st

Torekov Hotell - Moderna möten i rofylld miljö nära havet

Kapacitet

150 deltagare

Torekov Hotell är en perfekt plats för moderna möten i rofylld miljö. I det öppna landskapet längst ut på Bjärehalvön har vi naturen och havet som närmsta grannar. Ingenting stör. Hit har konstnärer och livsnjutare lockats av ljuset, naturen och Torekovs charm sedan 1800-talet. Torekov Hotell ligger ungefär 1,5 km från Torekovs bykärna.

Vårt hotell ger en mängd möjligheter. Idag är Torekov Hotell ett modernt Spa-hotell med konferenskapacitet för upp till 150 personer. Vi har lagt stor vikt vid att skapa en miljö där stilren design och komfort kombineras med modern konferensteknik. Här finns lokaler för alla syften och i vår nya möteslokal Vänne konfererar ni avslappnat i fåtöljer med skrivplattor.

Efter arbetet inbjuder både omgivningen och vårt nya hotell till aktiviteter. Skäm bort smaklökarna med matlagning och vinprovning, njut av vårt Spa, gå en golfrunda eller ta en promenad vid havet.

Vår Spa-avdelning erbjuder pool, bastu, relaxavdelning samt professionella och avkopplande spabehandlingar i underbar miljö. Vi erbjuder även en mängd olika aktiviteter och träningsmöjligheter. Nya, spännande pass, som Yogalates eller specialträning tillsammans i vårt gym. Väljer ni en Spakonferens kommer ni även att kombinera effektivt arbete med avslappning och lugn.

I restaurangen är det alltid smakerna som styr vad som finner sin plats på matsedeln. Oavsett säsong ligger menyn alltid rätt i tiden – miljövänligt, äkta och närodlat – är självklarheter hos oss.

Upptäck en fantastisk miljö och unika omgivningar. Områdets golfbanor räknas som landets bästa men här finns lika mycket att uppleva för den som hellre tar en promenad utan klubbor.

Ett möte på Torekov Hotell ska ge inspiration och välbehag för både kropp och själ. Varmt välkommen!

SvanenSvenska MötenSvenska SpahotellVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Äventyrsbanan
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.